Wie is wie

huub-van-mackelenbergh-thumbHuub van Mackelenbergh

Het doen en laten van mensen heeft mij altijd enorm aangesproken.
Beweegredenen, spanningen, eigenaardigheden, humor, prestaties, cultuur, emoties, passies. Los van functie, opleiding of achtergrond raak ik geboeid. Een ontdekkingsreis in deze materie en mijn persoonlijke drijfveren hebben me in het trainersvak gebracht. Lees verder.

 

pieter-kromhout-thumbPieter Kromhout

Als acteur en trainer ben ik werkzaam binnen het bedrijfsleven, overheden en maatschappelijke instanties.
Vanuit het theater maakte ik de stap om mijn plezier in acteren te gebruiken in trainingen. Ik heb me verder ontwikkeld als (co-)trainer in communicatie-, commerciële vaardigheden- en presentatietrainingen.

 

Bas Arends

Mijn missie is om mensen in hun kracht te zetten, authentiek handelen en krachtige keuzes durven te maken.
Ofwel, mensen laten presteren in datgene waar ze écht goed in zijn én van genieten. Dit zorgt ervoor dat organisaties slagvaardig, flexibel en innovatief zijn. Er wordt écht gebruik gemaakt van het potentieel van mensen.
Mijn focus in de afgelopen 14 jaar is het ontwikkelen van mensen op het gebied van Management Development en Persoonlijke Ontwikkeling bij professionals

 

marion-wolters-thumbMarion Wolters

Van theoretisch weten naar praktisch handelen!

Eigenaar van MW Training en Coaching: Gecertificeerd trainer/coach voor persoonlijke- en teamontwikkeling. Voor inzicht gevende en inspirerende begeleiding in het ontwikkelen van Persoonlijke Kracht, Assertiviteit, Persoonlijke Presentatie en Communicatie, Stresshantering, Balans in Werk-Prive, Commerciële Vaardigheden, Leefstijl en Vitaliteit, Team- en loopbaanadvies.